Det der ikke slår os ihjel

Det der ikke slår os ihjel

By David Lagercrantz

 • Release Date : 2015-08-27
 • Genre : Crime & Thrillers
 • FIle Size : 1.32 MB
Score: 4
4
From 82 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Det der ikke slår os ihjel Bladet Millennium har fået nye ejere. Onde tunger hævder, at tiden er løbet fra Mikael Blomkvist, og han overvejer at finde et andet arbejde.
Lisbeth Salander er rastløs. Hun medvirker i et hackerangreb tilsyneladende uden nogen særlig grund. Hun tager chancer, hun normalt er omhyggelig med at undgå. Det ligner hende ikke.
En sen nat ringer professor Frans Balder, en førende autoritet inden for forskning i kunstig intelligens, til Blomkvist. Balder påstår, at han sidder på afgørende information om den amerikanske efterretningstjeneste. Han har desuden haft kontakt med en ung kvindelig superhacker, som har visse ligheder med en person, Blomkvist kender ganske godt.
Mikael Blomkvist begynder at håbe på det scoop, som både han og Millennium har brug for. Lisbeth Salander har som sædvanlig sin helt egen dagsorden.  Lisbeth Salanders og Mikael Blomkvists veje krydses. Endnu engang.
David Lagercrantz, født 1962, er journalist og forfatter. Han debuterede i 1997 med en bog om den svenske eventyrer Göran Kropps bestigning af Mount Everest. En fællesnævner for flere af hans bøger er, at de handler om personligheder, som er gået deres egne veje. Det udmærker ikke mindst hans seneste roman, den kritikerroste Syndefaldet i Wilmslow om den britiske spion Alan Turing, der knækkede tyskernes Enigmakode.
Hans største succes indtil nu er bogen om Zlatan Ibrahimovic, Jeg er Zlatan, som udkom i 2011. Jeg er Zlatan nomineredes bl.a. til Augustprisen og har solgt i mange millioner eksemplarer verden over.
David Lagercrantz er gift og har tre børn. Han bor på Södermalm i Stockholm – tilfældigvis i samme område som vi kender fra Stieg Larssons bøger.

Reviews

 • Lige ved og næsten..

  3
  By PerSJoha
  De er der alle sammen, og så alligevel ikke. Afvejningen imellem at fastholde Lisbeth, Michael og det øvrige persongalleri, mod at fortælle en international thriller, faldt desværre ned på den forkerte side. Hovedpersonerne er kun skygger af sig selv, og hovedhistorien, der skal gøre denne bog seværdig som film, er knapt nok troværdig, og i bedste fald ikke nuanceret i tilstrækkelig grad. Men absolut er spændende plot, men jeg personligt havde svært ved at genkende Lisbeth i ord og væremåde.
 • Udemærket...

  3
  By A big Tina Dickow fan
  ...Men dog et godt stykke fra trilogien.

keyboard_arrow_up