Anna's ABC

Anna's ABC

By Anna la Cour-Harbo

 • Release Date : 2016-07-10
 • Genre : Music
 • FIle Size : 174.32 MB
Score: 5
5
From 6 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Anna's ABC Anna’s ABC er en unik interaktiv bog til alle, der gerne vil lære deres elever, børn eller børnebørn at lytte til klassisk musik og vise dem verdenskunst. Her kan man sammen have stor glæde af at dykke ned i ABC’ens mangfoldige univers, hvor man ud over musik og kunst også vil møde alfabetet, farver, digte og hundredvis af ideer til yderligere aktiviteter. Fantasien bliver udfordret.

ABC’en er primært tænkt anvendt til undervisning i skolens indskolingsklasser, men kan også anvendes til ældre elever/børn. Den kan bruges af alle uanset linjefag og kræver ikke speciel kendskab til klassisk musik og billedkunst.

Et fantastisk bredt undervisningsmateriale, der ikke kræver den store forberedelse.

En dejlig ABC til forældre og bedsteforældre, der gerne vil åbne børnenes ører og øjne for kultur på mange fronter.

Reviews

 • Tanja Agesen

  5
  By Tanja Agesen
  Jeg anvender med stor glæde "Anna's ABC", når 80 indskolingsbørn mødes til den ugentlige morgensamling i vores fællesrum. "Anna's ABC" er en unik iBook, der introducerer børnene til klassisk musik og viser dem verdenskunst. Børnene øves i at lytte opmærksomt til musikken, fornemme stemninger og tage stilling til, hvilken virkning musikken har. På tilsvarende vis øves børnene i at betragte kunstværker opmærksomt, finde farver, former, skjulte skatte m.m. I min anvendelse af "Anna's ABC" har jeg haft særligt fokus på netop den klassiske musik og kunstværkerne. Materialet rummer dog langt flere elementer. Børnene vil også kunne møde alfabetet, farver og digte. Læreren kan undervejs finde information om komponister og kunstnere, ligesom lærervejledningen indeholder en uvurderlig idékasse med idéer til undervisningen i musik, dansk, kristendomskundskab, natur/teknologi og billedkunst. Jeg er ikke selv linjefagsuddannet i musik og billedkunst, men det har på ingen måde været en hindring. Jeg vurderer, at "Anna's ABC" kan bruges af alle uanset linjefag.
 • Skattekiste af ideer

  5
  By Knud Wieland
  Anna la Cour-Harbo har gjort det igen! ANNAs ABC er en rigtig god samtalebog, som forældre eller bedsteforældre vil kunne have megen glæde af sammen med de små. MEN ANNAs ABC er langt mere end det. Den er en ren foræring til pædagoger og lærere, der har med indskolingen at gøre. Her serveres på et sølvfad et helt års forberedelse til indskolingspædagogen, dansklæreren, musiklæreren og billedkunstlæreren, så de med begrænset tidsforbrug bliver i stand til at lave et tværgående samarbejde med stor mulighed for faglig fordybelse. Den er direkte anvendelig til morgensamling i de mindste klasser. Bogen er en sand skattekiste af ideer til samtaler om vidunderlige billeder, til indføring i musik og til at lære bogstaverne. Og så får man alt dette for kun 90 kr! Alle, med forbindelse til indskolingen vil gøre et kup ved at få fat i denne fremragende bog.
 • Flot, sjov og faglig

  5
  By Hans la Cour
  Bogen er det jeg selv kunne ønske da jeg for snart mange år siden gik i skole. Kort, præcis og fanger læren (formoder jeg) og børnene. En skøn måde at starte en skoledag på.
 • Fantastisk bog

  5
  By Den gamle morfar
  Anna's ABC er en fantastisk bog med masser af muligheder for forældre og bedsteforældre for at tale med børn om musik og kunst - samtidig med, at de mindste lærer bogstaverne at kende. Vi har prøvet den sammen med vore børnebørn på 4 til 12 år. De var alle optaget af at se, lytte og løse de mange opgaver, bogen indeholder. De arbejdede og legede både sammen og hver for sig, mens de gennemgik bogen. Den må også være en gave for lærere med undervisning i de mindre klasser. En bedstefar
 • Skøn bog

  5
  By Jalhj
  Bogen introducerer læseren nemt og overskueligt i klassisk musik, billeder og kultur til videre formidling til børn. Fantastisk fine illustrationer og dejlige musik eksempler. Kan bestemt anbefales.

keyboard_arrow_up