Den der lever stille

Den der lever stille

By Leonora Christina Skov

 • Release Date : 2018-01-11
 • Genre : Theatre
 • FIle Size : 1.57 MB
Score: 4.5
4.5
From 41 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Den der lever stille Leonora Christina Skov blev i 2019 tildelt boghandlernes pris, De Gyldne Laurbær, blandt andet for sin roman Den, der lever stille.

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om den ensomme Christina, der vokser op i et rødt parcelhus i Helsinge med en plan: Hvis bare hun opfører sig almindeligt, får topkarakterer og ikke gør sin mor ked af det eller sin far vred, kan det være, at de kan elske hende. Og om den unge litteraturstuderende, der på trods flytter til København for at genskabe sig selv som forfatteren Leonora og til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst endelig over.

Den, der lever stille er en stærk fortælling om at miste det hele og finde sig selv, om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden

Reviews

 • Den der lever stille

  1
  By M.R. Robertson
  Må sige ,at jeg syntes bogen er kedelig, handler kun om hendes symbiose og ambivalente forhold til sine forældre. Jeg er skuffet , da jeg havde forventet en stærk kvinde, der ved hvad hun står for. Hun skjuler delvis ,at hun er til kvinder. Alt ialt syntes jeg hun skriver en selvhjælpsbog . Vi hører kun bogen fortolket fra hendes side, der er jo flere sider af en sag.
 • Hudløs ærlig

  5
  By Dortett
  En bog der både gør ondt at læse og også glæder fordi forfatteren har besluttet ikke at være sin historie, men at være sig selv. Hun kæmper til det sidste for at føle sig elsket, og det er så flot hun deler alle sine følelser og tanker for at få det bedre. Den var meget svær at lægge fra sig, og Leonora Christina Skov får min dybeste og største respekt.

keyboard_arrow_up