Verdens bedste kur

Verdens bedste kur

By Christian Bitz & Arne Astrup

  • Release Date : 2012-08-22
  • Genre : Health & Fitness
  • FIle Size : 44.30 MB
Score: 3.5
3.5
From 11 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Verdens bedste kur Hvor slank vil du være? 
Her er bogen, der får kiloene til at rasle af og sørger for, at du aldrig tager dem på igen! 
Verdens Bedste Kur er skruet sammen af ernæringseksperterne Christian Bitz og professorArne Astrup, to af landets mest erfarne fagfolk inden for vægttab. Erfaringerne fra verdens største videnskabelige undersøgelse om kost og vægttab, Diogenes, som ArneAstrup har stået i spidsen for, ligger til grund for kostprincipper og opskrifter i kuren. 
Kurens unikke program tager udgangspunkt i det nordiske køkken og indledes meden konkret 4-ugers madplan, som garanterer dig et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Efter de 4 uger fortsætter du til fase 2, hvor du kan lave mad efter bogens 80 sunde og lækreopskrifter, som vil hjælpe dig til et yderligere vægttab. Fase 2 er den holdbare livsstilsændring,som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vægttab. Her er du selv med til at bestemme, hvor slank du vil være. 
Verdens bedste kur bygger på helt enkle principper, der har dokumenteret effekt. Så du skal ikke tænke på kalorier, ekstreme sundhedsråd eller mystiske fødevarer. Du skalbare glæde dig over velsmagende mad, der gør dig og hele familien sundere og slankere. 
Så sæt dig til bordet, og nyd de velafbalancerede fakta og de mange saftige opskrifter idenne sunde slankebibel.

keyboard_arrow_up