Music Cookbook

Music Cookbook

By Maiken Ingvordsen

  • Release Date : 2012-10-10
  • Genre : Music
  • FIle Size : 1778.28 MB
Score: 4
4
From 12 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Music Cookbook MUSIC COOKBOOK er en bog, du ikke har set magen til. Den er en how-to guide for alle, der ønsker at forstå og i praksis udnytte de tendenser og trends, der er i den digitaliserede musikbranche lige nu. 

*** Denne e-bogsudgave er smukt layoutet i iBooks Author og indeholder 40 minutters videointerviews. ***
 
MUSIC COOKBOOK fører dig gennem emner som finansiering, udgivelse, markedsføring og salg med konkrete cases fra musikbranchen. Bogen fortæller om nye forretningsmodeller og hvordan du kapitaliserer på disse, om strategisk personlig branding og ikke mindst om kreativt iværksætteri. Du lærer kort sagt at sælge – uden at sælge ud!
 
Bogens mange opskrifter bakkes op af håndplukkede cases. Læs hvordan Mike Sheridan, Hannah Schneider, Rasmus Stolberg/Efterklang, Majbritte Ulrikkeholm, Lasse Matthiessen og Thomas Risell/MarloweDK selv får det bedste uf af deres kunstneriske karriere og alle de nye digitale muligheder. Der er et videointerview til hver case.

Bogen er skrevet Maiken Ingvordsen og er blevet til i samarbejde med KODA. Maiken er forfatter, musiker og kreativ iværksætter. KODA repræsenterer danske og internationale ophavsrettigheder, når musik spilles i en offentlig sammenhæng i Danmark.

Reviews

  • Til alle kreative

    5
    By Appalogic
    Gode konkrete tips, masser af inspiration. Selvfølgelig henvendt til musikere, men også meget relevant for forfattere og andre kreative, som i dag har mulighed for at sælge og markedsføre på helt nye måder.

keyboard_arrow_up