Line og Livet 3

Line og Livet 3

By Cecilie Felumb Conrad & Anna Jacobina Jacobsen

  • Release Date : 2011-10-31
  • Genre : Early Readers
  • FIle Size : 12.64 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Line og Livet 3 En god bog til læsetræning. 
Du kan klikke på et lydikon og få teksten læst højt. Ideel til begynderlæseren.
 
Her kan du læse DBC's materialevurdering af Line og Livet bøgerne

De tre bøger er anmeldt samlet af Ole Laursen 

Anvendelse/målgruppe/niveau
Bøgerne har udseende af letlæsningsbøger og er forholdsvis lette at læse. Børn fra 2. klasse eller ca. 8 år kunne læse dem selv. Men bøgerne vil først og fremmest være egnet til højtlæsning for børn i alderen 5-8 år.

Beskrivelse
De tre bøger er en del af et folkekirkeligt projekt, som har til formål at formidle salmernes poesi som tolkning af de store spørgsmål i tilværelsen, og de omdeles gratis til alle landets kirker.

Pigen Line på 6-7 år og hendes farfar er hovedpersonerne i de tre bøger. De to tilbringer tid sammen inde og ude og farfar synger salmer, som han forklarer for Line. Det er gjort på en varm og indfølende måde. 

Illustrationerne er ganske poetiske. Tegningerne kan med deres storøjede mennesker minde lidt om Dickmeiss' streg. 

Bagerst i bøgerne findes salmeteksterne gengivet. Både forfatter og illustrator er ret nye navne. Felumb er medforfatter til to letlæsningsbøger fx Dracula 11/06. Salmerne er smukt sunget af Marie Carmen Koppel.

Sammenligning
Der findes en del bøger med salmer for børn, men mest i form af større eller mindre sangbøger så som De små synger salmer, 2004, og ikke så meget bud på formidling af salmernes indhold til børn.

Samlet konklusion
Interessant bud på formidling af salmer til børn. De tre korte historier med letlæsningsudseende er fortalt med varme og indføling.

keyboard_arrow_up