Sigurd fortæller om de græske guder

Sigurd fortæller om de græske guder

By Sigurd Barrett

  • Release Date : 2014-10-27
  • Genre : Historical
  • FIle Size : 546.44 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Sigurd fortæller om de græske guder Hvem var Zeus?
Hvordan opstod de olympiske lege?
Og hvad sker der, hvis man forelsker sig i sit eget spejlbillede?
Efter succeserne med Sigurd fortæller Bibelhistorier og Sigurd fortæller om de nordiske guder fuldender Sigurd Barrett nu sin gude-trilogi med en række fortællinger fra den græske mytologi.
I sin vanlige sprudlende fortællestil og med tilhørende sange inviterer Sigurd børn og deres voksne med til de græske guders forunderlige verden, hvor uhyrer, søslanger og sfinxer bekæmpes af helte med mod og mands hjerte.

Sigurd læser alle historierne og synger alle sangene. 

Målgruppe: 2-100 år. 

Illustreret af Jeanette Brandt.

Pressen skrev om Sigurd fortæller om de nordiske guder:
"Jeg synes, Sigurd er sublim til at skrive til børn. "Hendes verden"
Barretts styrke består i, at der er "drive" i hans genfortællinger, og at de sprogligt rammer især mindre børn."Kristeligt Dagblad"
Han forstår, hvordan man fanger og ikke mindst fastholder børnenes interesse for historierne - Sigurd Barrett fortæller i et ligefremt og nutidigt sprog til børnene, og bogen er særdeles velegnet til oplæsning."Jydske Vestkysten (5 stjerner)

Om forfatteren:
Sigurd Barrett er musiker, cand. phil. i musikvidenskab, tv-vært, entertainer og forfatter til flere børnebøger bl.a. Sigurd fortæller Bibelhistorier, der blev kåret til årets børnebog i 2010.Sigud Barrett modtog DRs Rosenkærpris i 2009 for sin musikformidling til børn. Han er aktuel med teaterforestillingen Balladen om Balder, der spiller på Folketeatret.

keyboard_arrow_up