Find de værdier, der motiverer dig

Find de værdier, der motiverer dig

By Ulrik Wilbek

 • Release Date : 2014-11-05
 • Genre : Spirituality
 • FIle Size : 2.26 MB
Score: 4
4
From 68 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Find de værdier, der motiverer dig Motivation hænger tæt sammen med det, der giver mening for den enkelte, og derfor er selvindsigt og viden om, hvem man er, grundlaget for at arbejde med sin motivation.

Læs i denne gratis single, hvad Ulrik Wilbek har at sige om at finde frem til de vigtigste værdier og blive motiveret, både professionelt og personligt.

Reviews

 • Find de værdier, der motiverer dig.

  2
  By Tina Frislev
  Bogen giver jeg to stjerne fordi det er et vigtigt emne at tage fat på for at udvikle sig. Når det er sagt, er der for lidt "kød" på og der mangler flere informationer om eksempelvis hvordan man så motivere, så jeg havde ønsket mig et mere værktøjspræget værk, hvor man kunne hente inspiration, men syne blot det var en bog der opfriskede det jeg allerede ved i forvejen.
 • Godt skrevet, men skuffende indhold

  2
  By Nathali P
  Bogen fangede mig med titlen og allerede efter de første par sider glædede jeg mig til at ‘finde de værdier, der motiverer mig’, som titlen så fint lover. Men bogen er blot en gennemgang af Wilbeks egne værdier, som han har fundet frem til igennem hans egne udviklede modeller, (som man iøvrigt i iBooks ikke kan se, da teksten på billederne er alt for små.) Modellerne er sikkert fine, men man får i denne bog ikke mulighed for at lege med selvudvikling igennem hans modeller. Alt i alt ser jeg denne bog udelukkende som en stor skefuld af ‘lær mig at kende’ og ‘se hvad jeg har lavet med min karriere’.

keyboard_arrow_up